2012. november 14., szerda

Egy firenzei Angyalka Budapesten


Hű, kellően terjengős lett a cím? Nem? De!
Sebaj, ez van. Fél év után hiányzott már a barátnőm, és őszintén örültem, hogy végre hazalátogatott és találkozhattunk. :)
Múlt csütörtökön (nov. 8.) találkoztunk a Móricz Zsigmond körtér zsivajos embertömegében, a 41-es villamos megállójában. Azt hiszem, hagyománnyá nemesülhet a MórZsin való összeborulás ennyi év után. :)
Persze rögtön megállapítottuk, hogy itt Budapesten sokkal koncentráltabban fordulnak elő barmok-idióták-fura szerzetek, mint Firenzében (ez egy bácsi kapcsán került szóba, aki hevesen szidta a villamos ülését, mert nem fért el a nyanyakamionjával) valamint, hogy Angyalka kabátja erősen kolbász-szagot áraszt. Ennek egyébként az otthoni ebéd volt az oka, és nem volt semmi gond ezzel szerintem. A kolbász-szag kifejezetten kellemes bizonyos, a pesti közlekedésben előforduló életformák szagához képest.
Ezek után rohangáltunk egy sort, Iponba Péterhez borítékért (visszafelé villamosra szálltunk, egy megállóra a Lehel tértől, ami a végállomás, és a tömegben nyomorogva Angyalka megkérdezte, hogy szerintem mindenki a Lehel térre megy-e... Jeleztem, hacsak nem másznak ki menet közben az ablakon, akkor nagy valószínűséggel igen), postára, bankba, végül nyugisan leülhettünk egy vendéglátóipari egységben beszélgetni és folytatni az időnként ránk törő eszelős vihogást. Mondanom sem kell, ezerszer jobb volt így, mint msn-en beszélgetve...
Másnap All Inn-be mentünk, szintén egyfajta hagyománytiszteletből. Itt már csatlakozott hozzánk Zsófi, Peti, Mosi, sőt még Olivér is! Remek este volt, sok beszélgetéssel, nevetéssel.
Nagyon remélem, hogy az említett decemberi találkozás is összejön, és nem kell megint fél évet várnom, hogy egy jót röhöghessek az egyik legjobb barátnőmmel. :)))






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése